...

Haasteet mahdollisuuksiksi

Me käännämme jokaisen haasteen mahdollisuudeksi.

Me Seetralla emme vain tarjoa palveluita – luomme ratkaisuja, jotka elävät ja hengittävät asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Erikoistumisalueemme, taloushallinto, henkilöstöpalvelut ja toimistotyöt, eivät ole vain palveluita; ne ovat kumppanuutta, jossa asiakkaamme menestys on ykkösprioriteettimme.

Meidän joustavuutemme ja räätälöity lähestymistapamme tarjoavat uniikin tuen liiketoiminnan jokaiseen vaiheeseen. Asiakkaamme luottavat meihin, koska tiedämme, että jokainen yksityiskohta on tärkeä – ja juuri siinä me loistamme.

Yrityksen tarina

Miten Seetran tarina sai alkunsa?

Seetra Oy:n alkutarina on yhtä uniikki kuin sen tarjoamat palvelut. Seetran perustaja, Pirjo Moilanen, on liiketalouden ammattilainen, jonka intohimo ja osaaminen taloushallinnossa, henkilöstöpalveluissa sekä toimistotehtävissä ovat Seetran perusta.

Pirjon monipuolinen koulutustausta ja kokemus eri toimialoilta loi vankan pohjan Seetralle, jonka missio on tarjota asiakkailleen monipuolisia, räätälöityjä tukipalveluita. Yrityksen perustamisen takana on halu auttaa asiakkaita keskittymään ydintoimintaansa tarjoamalla heille tehokasta ja ammattitaitoista palvelua.

Olemme aloittaneet toimintamme 2024 tammikuussa, joten ensimmäiset asiakaskokemukset ovat vielä muodostumassa. Lisäämme asiakastarinoita heti sivuillemme, kun olemme saaneet ne valmiiksi.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Pirjo Moilanen
Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Asiakaslähtöinen Palvelu

Asiakaslähtöinen
palvelu.

Panostamme siihen, että ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet. Jokainen asiakassuhde on meille mahdollisuus tarjota palvelukokonaisuus joka auttaa sinua menestymään liiketoimintasi kanssa. Meidän kanssamme voit olla varma siitä, että olet perillä yrityksesi tilanteesta.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Yksilölliset Ratkaisut

Yksilölliset
ratkaisut.

Keskiössämme ovat yksilölliset ratkaisut, jotka eivät ainoastaan täytä odotuksiasi, vaan nostavat riman korkeammalle. Tavoitteenamme on tarjota palveluita, jotka eivät pelkästään vastaa haasteisiisi, vaan myös luovat kilpailuetua liiketoiminnallesi.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Luottamus & Avoimuus

Luottamus
& avoimuus.

Pyrimme rakentamaan toiminnallemme vahvan perustan, joka koostuu luottamuksesta, avoimuudesta ja kestävistä asiakassuhteista. Asiakkaamme voivat odottaa läpinäkyvää ja avointa yhteistyötä, missä vahvat siteet muodostavat menestykseen tarvittavan perustan.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Tietoa Yrityksestä

Päätös perustaa yritys

Innovaatiosta asiakkaan menestykseen.

Seetra Oy perustettiin vuonna 2024 tarjoamaan ratkaisuja ja palveluita, jotka vastaavat modernin liiketoiminnan vaatimuksia. Seetran perustaja, Pirjo Moilanen, tuo mukanaan laajan osaamisen ja intohimon taloushallinnosta, henkilöstöpalveluista sekä toimistopalveluista.

Pirjon visio oli kehittää yritys, joka tarjoaa asiakkaille monipuolisia palveluita, jotka tukevat asiakkaiden liiketoiminnan menestystä ja tehokkuutta. Pirjon kokemus ja sitoutuminen näkyy Seetran toiminnassa ja palvelutarjonnassa, ja ovat keskeisiä yrityksen identiteetille.

Pirjon ammattitaito ja omistautuminen ovat Seetran perusta ja ohjaavat yrityksen palveluiden kehittämistä.

Toimitusjohtaja

Pirjo Moilanen.

Olen Pirjo Moilanen, Seetra Oy:n toimitusjohtaja. Koulutukseltani olen merkonomi, ja omaan vankan kokemuksen talous- ja toimistotehtävistä sekä media-assistentin rooleista.

Minun intohimoni on tarjota Seetran asiakkaille kattavia ratkaisuja taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja toimistopalveluiden alueilla. Pyrin aina kehittämään taitojani ja oppimaan uutta, jotta voin tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut Seetran asiakkaille.

Minulle on erittäin tärkeää ymmärtää Seetran asiakkaiden tarpeet ja kehittää palvelujani niiden pohjalta. 

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Pirjo Moilanen

Onnistutaan, yhdessä

Ota yhteyttä, vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Täytä oheinen yhteydenottolomake, soita meille tai lähetä sähköpostia, ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Anna meidän näyttää, miten voimme olla tukenasi. Haluamme olla luotettava tukipilari, jotta voit keskittyä entistä enemmän liiketoimintasi kehittämiseen.