...

Virtuaalinen avustaja

Monipuoliset assistentti- & toimistopalvelut yhdistyksille.

Tarvitsetteko yhdistyksellenne lisäapua toimistotehtävissä vai haluaisitteko keskittyä enemmän yhdistyksenne kehittämiseen? Meidän kauttamme teille on saatavilla avulias henkilöstö, joka hoitaa päivittäiset toimistotehtävät huolellisesti sekä ammattitaidolla.

Ulkoistamalla toimistotehtäviä ette ainoastaan säästä aikaa, vaan voitte myös keskittyä täysillä yhdistyksenne kehitykseen. Me huolehdimme, että kaikki tärkeät sekä aikaa vievät tehtävät tulevat hoidetuksi.

Helpotusta arkeesi

Assistentti- & toimistopalvelut yhdistyksille jotka helpottavat arkeasi.

Toimistotehtävien hoito voi usein viedä huomion pois yhdistyksen toiminnasta. Assistentti- ja toimistopalvelumme tarjoavat ratkaisun tähän ongelmaan, me hoidamme yhdistyksenne toimistotehtävät teidän puolestanne.

Palvelumme ovat räätälöitävissä yhdistyksenne tarpeiden mukaan, tarjoten joustavuutta ja tehokkuutta. Olipa kyseessä sitten pienempi yhdistys tai osa suurempaa tiimiä, meidän palvelumme auttaa teitä vapauttamaan aikaa ja keskittymään yhdistyksenne tärkeimpiin asioihin.

Yrityksemme sijaitsee Oulussa mutta olemme valmiita auttamaan yhdistyksiä ympäri Suomea.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla
Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Asiakaspalvelun hoitaminen

Yhdistyksen
asiakaspalvelun
hoitaminen.

Palvelemme asiakkaitanne eri kanavissa, ylläpidämme yhteyksiä ja hoidamme kalenterinhallintaa, varmistaen tehokkaan ja ammattimaisen asiakasyhteydenpidon.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Rekisterien Ylläpito

Yhdistyksen
rekisterien
ylläpito.

Rekisterien ylläpito kattaa tietorekisterien huolellisen ylläpidon ja päivityksen. Tämä sisältää olennaisten tietojen tarkistamisen ja päivittämisen, että kaikki tiedot ovat oikeita ja ajan tasalla.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Materiaalien kokoaminen

Yhdistyksen
materiaalien
kokoaminen.

Kokoamme ja järjestämme tarvittavat materiaalit huolellisesti, mukaan lukien tärkeät dokumentit ja muut resurssit. Varmistamme, että kaikki on organisoidusti saatavilla ja järjestyksessä.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Asiakirjatuotanto

Yhdistyksen
asiakirja
tuotanto.

Teemme ja muokkaamme työvälineohjelmilla asiakirjapohjia, mukaan lukien PowerPoint-esitykset ja dokumenttien muuntamisen. Autamme myös yhtenäisten asiakirjapohjien luomisessa ja muokkaamisessa, helpottaen dokumenttien luontia.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Sopimuksien Hallinta

Yhdistyksen
sopimuksien
hallinta.

Huolehdimme sopimusasiakirjojen arkistoinnista, laadimme uusia sopimuksia ja ylläpidämme sopimusten ajantasaisuutta, varmistaen niiden helpon hallittavuuden.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Kokous- ja matkajärjestelyt

Yhdistyksen
kokous- ja
matkajärjestelyt.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluita kokousten ja matkojen järjestämiseksi, mukaan lukien tilojen hankinta, asiakirjojen valmistelu, kokoussihteerin tehtävät, hintavertailut ja tarjouspyyntöjen hoitaminen.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - IT-Tuki ja ohjelmistot

Yhdistyksen
IT-Tuki & ohjelmistot.

Tarjoamme IT-tukea, asennamme ohjelmistoja ja tarjoamme neuvontaa, varmistaen työvälineohjelmien sujuvan käytön ja tehokkaan ongelmanratkaisun.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Tiedonhaku & Kartoitus

Yhdistyksen
tiedonhaku &
kartoitus.

Etsimme ja arvioimme kumppaneita ja palveluntarjoajia, auttaen löytämään optimaaliset työkalut ja palvelut, jotka tukevat yhdistyksenne toimintaa.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Ohjelmien käytön opastus

Yhdistyksen
ohjelmien
käytön opastus.

Suunnittelemme ja toteutamme opetusvideoita OBS-ohjelmistolla, opastaen yhdistyksenne toimintoihin liittyvissä tehtävissä, kuten tuntien merkkaamisessa ja muissa rekisteröintitehtävissä.

Rakennetaan menestyvä tarina

Miten voimme siis olla avuksi?

Palveluvalikoimamme kattaa laajan kirjon toimistotehtäviä, jotka auttavat yhdistystä sujuvoittamaan päivittäisiä toimintoja. Tarjoamme asiantuntevaa apua yhdistyksen assistenttina, yhdistyksen toimistoavustajana, yhdistyksen toimistotyöntekijänä, yhdistyksen toimistosihteerinä, yhdistyksen kurssisihteerinä sekä yhdistyksen yleissihteerinä.

Lisäksi palveluihimme kuuluu asiakaspalvelu ja asiakasneuvonta, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri teidän yhdistyksenne erityistarpeisiin.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla

Palveluiden hinta

Toimisto
palveluiden hinnasto yhdistyksille.

Olemme tehneet toimistopalveluillemme kolme valmista pakettia, joista jokainen sisältää erisuuruisen alennuksen. Klikkaamalla pakettia voit lukea lisätietoa kyseisestä paketista.

Toimistoapuri S-Paketti sisältää työaikaa 5h/kuukausi, tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

S-Paketti sisältää 1-2 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 142€/kk (0% ALV) – Alennus 5 %.

Hintaan lisätään ALV 24%.

Toimistoapuri M-Paketti sisältää työaikaa 5h/viikko (20h/kk), tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

M-Paketti sisältää 2-4 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 540€/kk (0% ALV) – alennus 10%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

Toimistoapuri L-Paketti sisältää työaikaa 10h/viikko (40h/kk), tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

L-Paketti sisältää 4-8 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 1020€/kk (0% ALV) – alennus 15%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

Näiden pakettien lisäksi olemme myös valmiita toimimaan tuntiveloituksella, joka on 30€/h (0% ALV). Sinun on mahdollista myös yhdistellä eri paketteja tai kysyä tarjous kokonaisuudesta mitä sinä tarvitset.

Onnistutaan, yhdessä

Ota yhteyttä, vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Täytä oheinen yhteydenottolomake, soita meille tai lähetä sähköpostia, ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Anna meidän näyttää, miten voimme olla teidän yhdistyksenne tukena toimistopalveluihin liittyvissä asioissa. 

Muut palvelumme

Tarjoamme yhdistyksille myös seuraavia palveluja!

Palveluvalikoimaamme yhdistyksille kuuluu toimistopalveluiden lisäksi myös taloushallintopalvelut sekä henkilöstöpalvelut.

Voit lukea näistä palveluista lisää alla olevista linkeistä.

Tehokasta Taloushallintoa

Taloushallinto
palvelut yhdistyksille.

Taloushallintopalveluihimme kuuluu muunmuuassa kirjanpito yrityksille ja yhdistyksille, kausiveroilmoituksen laadinta sekä lähetys, laskutus, osto- ja / tai myyntireskontran hoitaminen sekä tarjousten tai tarjouspyyntöjen laatiminen.

Henkilöstön Hallinta

Henkilöstö &
HR-Palvelut yhdistyksille.

Henkilöstöpalveluihimme kuuluu muunmuuassa rekrytointiavustus, työpaikkailmoitusten luominen ja hallinta, työhakijoiden kartoitus, perehdytyskansion suunnittelu ja toteutus, työsuhteen läkisäätäiset asiakirjat sekä työsuhde-etujen tutkiminen ja vertailu.