...

Virtuaalinen avustaja

Monipuoliset assistentti- & toimistopalvelut Oulussa.

Tarvitseeko yrityksesi lisäapua toimistotehtävissä tai haluaisitko keskittyä enemmän ydinliiketoimintaasi? Meidän kauttamme sinulla on saatavilla avulias henkilöstö, joka hoitaa päivittäiset toimistotehtävät huolellisesti sekä ammattitaidolla.

Ulkoistamalla toimistotehtäviä et ainoastaan säästä aikaa, vaan voit myös keskittyä täysillä yrityksesi kasvuun ja kehitykseen. Tämä mahdollistaa yrityksesi täyden potentiaalin hyödyntämisen, sillä me huolehdimme, että kaikki tärkeät sekä aikaa vievät tehtävät tulevat hoidetuksi.

Helpotusta arkeesi

Assistentti- & toimistopalvelut Oulussa jotka helpottavat arkeasi.

Toimistotehtävien hoito voi usein viedä huomion pois ydinliiketoiminnasta. Assistentti- ja toimistopalvelumme tarjoavat ratkaisun tähän ongelmaan. Me hoidamme toimistotehtävät puolestasi, auttaen sinua keskittymään siihen, missä olet parhaimmillasi – yrityksesi kasvattamisessa.

Palvelumme ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaan, tarjoten joustavuutta ja tehokkuutta. Olitpa sitten yksinyrittäjä tai osa suurempaa tiimiä, meidän palvelumme auttaa sinua vapauttamaan aikaa ja keskittymään yrityksesi tärkeimpiin asioihin.

Yrityksemme sijaitsee Oulussa mutta olemme valmiita auttamaan yrityksiä ympäri Suomea.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla
Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Asiakaspalvelun hoitaminen

Asiakaspalvelun
hoitaminen.

Palvelemme asiakkaitanne eri kanavissa, ylläpidämme yhteyksiä ja hoidamme kalenterinhallintaa, varmistaen tehokkaan ja ammattimaisen asiakasyhteydenpidon.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Rekisterien Ylläpito

Rekisterien
ylläpito.

Rekisterien ylläpito kattaa tietorekisterien huolellisen ylläpidon ja päivityksen. Tämä sisältää olennaisten tietojen tarkistamisen ja päivittämisen, että kaikki tiedot ovat oikeita ja ajan tasalla.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Materiaalien kokoaminen

Materiaalien
kokoaminen.

Kokoamme ja järjestämme tarvittavat materiaalit huolellisesti, mukaan lukien tärkeät dokumentit ja muut resurssit. Varmistamme, että kaikki on organisoidusti saatavilla ja järjestyksessä.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Asiakirjatuotanto

Asiakirja
tuotanto.

Teemme ja muokkaamme työvälineohjelmilla asiakirjapohjia, mukaan lukien PowerPoint-esitykset ja dokumenttien muuntamisen. Autamme myös yhtenäisten asiakirjapohjien luomisessa ja muokkaamisessa, helpottaen dokumenttien luontia.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Sopimuksien Hallinta

Sopimuksien
hallinta.

Huolehdimme sopimusasiakirjojen arkistoinnista, laadimme uusia sopimuksia ja ylläpidämme sopimusten ajantasaisuutta, varmistaen niiden helpon hallittavuuden.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Kokous- ja matkajärjestelyt

Kokous- ja
matkajärjestelyt.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluita kokousten ja matkojen järjestämiseksi, mukaan lukien tilojen hankinta, asiakirjojen valmistelu, kokoussihteerin tehtävät, hintavertailut ja tarjouspyyntöjen hoitaminen.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - IT-Tuki ja ohjelmistot

IT-Tuki & ohjelmistot.

Tarjoamme IT-tukea, asennamme ohjelmistoja ja tarjoamme neuvontaa, varmistaen työvälineohjelmien sujuvan käytön ja tehokkaan ongelmanratkaisun.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Tiedonhaku & Kartoitus

Tiedonhaku &
kartoitus.

Etsimme ja arvioimme kumppaneita ja palveluntarjoajia, auttaen löytämään optimaaliset työkalut ja palvelut, jotka tukevat liiketoimintaanne.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla - Ohjelmien käytön opastus

Ohjelmien
käytön opastus.

Suunnittelemme ja toteutamme opetusvideoita OBS-ohjelmistolla, opastaen yrityksenne toimintoihin liittyvissä tehtävissä, kuten tuntien merkkaamisessa ja muissa rekisteröintitehtävissä.

Rakennetaan menestyvä tarina

Miten voimme siis olla avuksi?

Palveluvalikoimamme kattaa laajan kirjon toimistotehtäviä, jotka auttavat yritystäsi sujuvoittamaan päivittäisiä toimintoja. Tarjoamme asiantuntevaa apua johdon assistenttina, sihteerinä, toimistoavustajana, toimistotyöntekijänä, toimistosihteerinä, kurssisihteerinä sekä yleissihteerinä.

Lisäksi palveluihimme kuuluu asiakaspalvelu ja asiakasneuvonta, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri teidän yrityksenne erityistarpeisiin.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Assistentti & Toimistopalvelut Oulun Seudulla

Palveluiden hinta

Toimisto
palveluiden hinnasto.

Olemme tehneet toimistopalveluillemme kolme valmista pakettia, joista jokainen sisältää erisuuruisen alennuksen. Klikkaamalla pakettia voit lukea lisätietoa kyseisestä paketista.

Toimistoapuri S-Paketti sisältää työaikaa 5h/kuukausi, tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

S-Paketti sisältää 1-2 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 166€/kk (0% ALV) – Alennus 5 %.

Hintaan lisätään ALV 24%.

Toimistoapuri M-Paketti sisältää työaikaa 5h/viikko (20h/kk), tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

M-Paketti sisältää 2-4 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 630€/kk (0% ALV) – alennus 10%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

Toimistoapuri L-Paketti sisältää työaikaa 10h/viikko (40h/kk), tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

L-Paketti sisältää 4-8 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 1190/kk (0% ALV) – alennus 15%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

Näiden pakettien lisäksi olemme myös valmiita toimimaan tuntiveloituksella, joka on 35€/h (0% ALV). Sinun on mahdollista myös yhdistellä eri paketteja tai kysyä tarjous kokonaisuudesta mitä sinä tarvitset.

Onnistutaan, yhdessä

Ota yhteyttä, vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Täytä oheinen yhteydenottolomake, soita meille tai lähetä sähköpostia, ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Anna meidän näyttää, miten voimme olla tukenasi toimistopalveluihin liittyvissä asioissa. 

Muut palvelumme

Tarjoamme myös seuraavia palveluja!

Palveluvalikoimaamme kuuluu toimistopalveluiden lisäksi myös taloushallintopalvelut sekä henkilöstöpalvelut.

Voit lukea näistä palveluista lisää alla olevista linkeistä.

Tehokasta Taloushallintoa

Taloushallinto
palvelut.

Taloushallintopalveluihimme kuuluu muunmuuassa kirjanpito yrityksille ja yhdistyksille, kausiveroilmoituksen laadinta sekä lähetys, laskutus, osto- ja / tai myyntireskontran hoitaminen sekä tarjousten tai tarjouspyyntöjen laatiminen.

Henkilöstön Hallinta

Henkilöstö &
HR-Palvelut.

Henkilöstöpalveluihimme kuuluu muunmuuassa rekrytointiavustus, työpaikkailmoitusten luominen ja hallinta, työhakijoiden kartoitus, perehdytyskansion suunnittelu ja toteutus, työsuhteen läkisäätäiset asiakirjat sekä työsuhde-etujen tutkiminen ja vertailu.