...

Tehokasta Taloushallintoa

Taloushallinto yhdistyksille - Avaimet tehokkaaseen taloushallintoon.

Ulkopuolinen kumppani taloushallinnossa avaa oven uusille ideoille ja parannusehdotuksille, jotka voivat viedä yhdistyksenne toiminnan uudelle tasolle. Meidän taloushallintopalveluidemme avulla varmistat, että yhdistyksenne talous on ammattilaisten käsissä, jotka ovat omistautuneet toimittamaan palvelua huippuosaamisella ja tarkkuudella.

Haluamme auttaa yhdistystänne ymmärtämään talouttanne paremmin, jotta voitte tehdä parempia päätöksiä ja saavuttaa entistäkin kannattavampia tuloksia.

Helpotusta arkeesi

Taloushallinto yhdistyksille jonka tavoitteena on helpottaa arkea.

Yhdistyksen pyörittäminen tuo usein mukanaan monenlaisia taloushallinnollisia haasteita. Henkilökuntaa saattaa olla rajallisesti, ja tietyt työtehtävät vaativat erityisosaamista, johon oma organisaatio ei ehkä ole vielä ehtinyt perehtyä. Tässä kohtaa me astumme kuvaan tarjoten taloushallintopalveluita, jotka eivät ainoastaan helpota arkea vaan myös vievät yhdistyksen talousasiat uudelle tasolle.

Meidän kanssamme myöskään ei ole tarpeen ulkoistaa kaikkea kerralla. Voimme aloittaa siitä, missä yhdityksellänne tarve on suurin, ja laajentaa palveluita yhdityksenne kasvaessa tai toimintamalliesi muuttuessa. 

Yrityksemme sijaitsee Oulussa mutta olemme valmiita auttamaan yhdistyksiä ympäri Suomea.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla
Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Avustava Kirjanpito

Kirjanpito
yhdistyksille.

Tarjoamme apua kirjanpidon kaikilla osa-alueilla yhdistyksille: tulot, menot, rahoitustapahtumat ja niiden oikaisuerät kirjataan huolellisesti. Kausiveroilmoitusten laatiminen kuuluu myös kokonaisuuteen, varmistaen, että kirjanpitosi on täsmällistä ja lainmukaista.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Laskutuksen Asiakaspalvelu

Yhdistyksen
laskutuksen
asiakaspalvelu.

Noudatamme yhdistyksenne asiakaspalvelukonseptia monipuolisesti: eri viestintäkanavia käyttäen sekä autamme viestimään eri viranomaisten kanssa.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Laskutuksen Hallinta

Yhdistyksen
laskutuksen
hallinta.

Palvelumme yhdistää laskut tilauksiin, seuraamme yhdistyksenne maksusuorituksia, ja hoidamme tarvittaessa maksuhuomautukset ja autamme yhdistyksenne perintätoimien kanssa.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Asiakkuuksien Hallinta

Yhdistyksen
asiakkuuksien
hallinta.

Me huolehdimme tarkasti asiakas- ja toimittajarekisteristä, jotta voitte rauhassa omistautua yhdistyksenne menestykselle.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Ostoreskontran hallinta

Yhdistyksen
ostoreskontran
hoitaminen.

Huolehdimme yhdistyksenne ostoreskontran tehtävistä alkaen toimittajatietojen päivityksestä ostolaskujen kirjaamiseen ja maksamiseen. Valvomme ostolaskujen hyväksymismenettelyä ja seuraamme maksamattomien ostolaskujen määrää, varmistaen, että kaikki laskut käsitellään ajallaan ja tehokkaasti.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Myyntireskontran hallinta

Yhdistyksen
myyntireskontran
hoitaminen.

Hallinnoimme yhdistyksenne myyntireskontran prosessia alkaen myyntilaskutietojen tarkistamisesta maksusuoritusten seuraamiseen. Ylläpidämme asiakasrekisteriä ja hallinnoimme vakuuksia, varmistaen, että kaikki myyntiin liittyvät taloudelliset prosessit sujuvat moitteettomasti.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Vakuutuksien Hallinta

Yhdistyksen
vakuutuksien
hallinta.

Hoidamme vakuutuksien hakemisen, vastaanottamisen ja arkistoinnin tehokkaasti sekä tuotamme selkeitä raportteja vakuutuksien tilasta.

Rakennetaan menestyvä tarina

Miten voimme siis olla avuksi?

Pystymme toimimaan yhdistyksenne taloushallinnonsihteerinä, talousassistenttina, kirjanpitäjänä, reskontranhoitajana, laskuttajana, laskutusapulaisena sekä muuna kirjanpidon tai laskentatoimen asiantuntijana.

Rakennetaan yhdessä yhdistyksenne tarpeita vastaava ja joustava kokonaisuus, joka mukautuu yhdistyksenne kehittyessä ja kasvaessa tai toimintamallien muuttuessa.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla

Palveluiden hinta

Taloushallinto
palveluiden hinnasto yhdistyksille.

Olemme tehneet taloushallintopalveluillemme kolme valmista pakettia, joista jokainen sisältää erisuuruisen alennuksen. Klikkaamalla pakettia voit lukea lisätietoa kyseisestä paketista.

Talousapuri S-Paketti sisältää työaikaa 5h/kuukausi, tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

S-Paketti sisältää 1-2 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 190€/kk (0% ALV) – Alennus 5%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

Talousapuri M-Paketti sisältää työaikaa 5h/viikko (20h/kk), tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

M-Paketti sisältää 2-4 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 720€/kk (0% ALV) – alennus 10%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

Talousapuri L-Paketti sisältää työaikaa 10h/viikko (40h/kk), tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

L-Paketti sisältää 4-8 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 1360€/kk (0% ALV) – alennus 15%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

Näiden pakettien lisäksi olemme myös valmiita toimimaan tuntiveloituksella, joka on 40€/h (0% ALV). Sinun on mahdollista myös yhdistellä eri paketteja tai kysyä tarjous kokonaisuudesta mitä sinä tarvitset.

Onnistutaan, yhdessä

Ota yhteyttä, vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Täytä oheinen yhteydenottolomake, soita meille tai lähetä sähköpostia, ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Anna meidän näyttää, miten voimme olla teidän yhdistyksenne tukena taloushallintoon liittyvissä asioissa. 

Muut palvelumme

Tarjoamme yhdistyksille myös seuraavia palveluja!

Palveluvalikoimaamme yhdistyksille kuuluu taloushallintopalveluiden lisäksi myös henkilöstöpalvelut sekä assistentti- ja toimistopalvelut.

Voit lukea näistä palveluista lisää alla olevista linkeistä.

Henkilöstön Hallinta

Henkilöstö &
HR-Palvelut yhdistyksille.

Henkilöstöpalveluihimme kuuluu muunmuuassa rekrytointiavustus, työpaikkailmoitusten luominen ja hallinta, työhakijoiden kartoitus, perehdytyskansion suunnittelu ja toteutus, työsuhteen läkisäätäiset asiakirjat sekä työsuhde-etujen tutkiminen ja vertailu.

Virtuaalinen avustaja

Assistentti /
Toimistopalvelut yhdistyksille.

Toimistopalveluihimme kuuluu muunmuuassa puhelin- ja asiakaspalvelu, erilaisten rekisterien ylläpito, tietokantojen päivittäminen, matka- ja kokousjärjestelyt, hankintojen kartoitus sekä sihteerin sijaisuus.