...

Tehokasta Taloushallintoa

Taloushallinto Oulu - Avaimet tehokkaaseen taloushallintoon.

Ulkopuolinen kumppani taloushallinnossa avaa oven uusille ideoille ja parannusehdotuksille, jotka voivat viedä yrityksesi toiminnan uudelle tasolle. Meidän taloushallintopalveluidemme avulla varmistat, että taloutesi on ammattilaisten käsissä, jotka ovat omistautuneet toimittamaan palvelua huippuosaamisella ja tarkkuudella.

Haluamme auttaa sinua ymmärtämään yrityksesi talouden paremmin, jotta voit tehdä parempia päätöksiä ja saavuttaa entistäkin kannattavampia tuloksia.

Helpotusta arkeesi

Taloushallinto
palvelut jotka helpottavat arkeasi.

Liiketoiminnan pyörittäminen tuo usein mukanaan monenlaisia taloushallinnollisia haasteita. Henkilökuntaa saattaa olla rajallisesti, ja tietyt työtehtävät vaativat erityisosaamista, johon oma organisaatio ei ehkä ole vielä ehtinyt perehtyä. Tässä kohtaa me astumme kuvaan tarjoten taloushallintopalveluita, jotka eivät ainoastaan helpota arkeasi vaan myös vievät yrityksesi talousasiat uudelle tasolle.

Meidän kanssamme myöskään ei ole tarpeen ulkoistaa kaikkea kerralla. Voimme aloittaa siitä, missä yrityksesi tarve on suurin, ja laajentaa palveluita yrityksesi kasvaessa tai toimintamalliesi muuttuessa. 

Yrityksemme sijaitsee Oulussa mutta olemme valmiita auttamaan yrityksiä ympäri Suomea.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla
Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Avustava Kirjanpito

Kirjanpito
yrityksille.

Tarjoamme apua kirjanpidon kaikilla osa-alueilla: tulot, menot, rahoitustapahtumat ja niiden oikaisuerät kirjataan huolellisesti. Kausiveroilmoitusten laatiminen kuuluu myös kokonaisuuteen, varmistaen, että kirjanpitosi on täsmällistä ja lainmukaista.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Laskutuksen Asiakaspalvelu

Laskutuksen
asiakaspalvelu.

Noudatamme yrityksesi asiakaspalvelukonseptia monipuolisesti: eri viestintäkanavia käyttäen sekä autamme viestimään eri viranomaisten kanssa.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Laskutuksen Hallinta

Laskutuksen
hallinta.

Palvelumme yhdistää laskut tilauksiin, seuraamme maksusuorituksia, ja hoidamme tarvittaessa maksuhuomautukset ja autamme perintätoimien kanssa.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Asiakkuuksien Hallinta

Asiakkuuksien
hallinta.

Me huolehdimme tarkasti asiakas- ja toimittajarekisteristäsi, jotta voit rauhassa omistautua liiketoimintasi kasvulle ja menestykselle.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Ostoreskontran hallinta

Ostoreskontran
hoitaminen.

Huolehdimme ostoreskontran tehtävistä alkaen toimittajatietojen päivityksestä ostolaskujen kirjaamiseen ja maksamiseen. Valvomme ostolaskujen hyväksymismenettelyä ja seuraamme maksamattomien ostolaskujen määrää, varmistaen, että kaikki laskut käsitellään ajallaan ja tehokkaasti.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Myyntireskontran hallinta

Myyntireskontran
hoitaminen.

Hallinnoimme myyntireskontran prosessia alkaen myyntilaskutietojen tarkistamisesta maksusuoritusten seuraamiseen. Ylläpidämme asiakasrekisteriä ja hallinnoimme vakuuksia, varmistaen, että kaikki myyntiin liittyvät taloudelliset prosessit sujuvat moitteettomasti.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Vakuutuksien Hallinta

Vakuutuksien
hallinta.

Hoidamme vakuutuksien hakemisen, vastaanottamisen ja arkistoinnin tehokkaasti sekä tuotamme selkeitä raportteja vakuutuksien tilasta.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla - Yhteydenpito tilitoimistoon

Neuvonta
yritysasioissa.

Tarjoamme kattavaa neuvontaa uusille yrittäjille ja tukea yrityksen perustamisvaiheessa. Palveluihimme kuuluu muun muassa ilmoitusten laadinta ja taloudelliset laskelmat, kuten tulorekisteri- ja veroilmoitukset sekä arvonlisäverolaskelmat.

Rakennetaan menestyvä tarina

Miten voimme siis olla avuksi?

Pystymme toimimaan taloushallinnonsihteerinä, talousassistenttina, kirjanpitäjänä, reskontranhoitajana, laskuttajana, laskutusapulaisena, muuna kirjanpidon tai laskentatoimen asiantuntijana sekä toimimme avustajana yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.

Rakennetaan yhdessä yrityksesi tarpeita vastaava ja joustava kokonaisuus, joka mukautuu yrityksesi kehittyessä ja kasvaessa tai toimintamallien muuttuessa.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Taloushallinto Oulun Seudulla

Palveluiden hinta

Taloushallinto
palveluiden hinnasto.

Olemme tehneet taloushallintopalveluillemme kolme valmista pakettia, joista jokainen sisältää erisuuruisen alennuksen. Klikkaamalla pakettia voit lukea lisätietoa kyseisestä paketista.

Talousapuri S-Paketti sisältää työaikaa 5h/kuukausi, tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

S-Paketti sisältää 1-2 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 214€/kk (0% ALV) – Alennus 5%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

Talousapuri M-Paketti sisältää työaikaa 5h/viikko (20h/kk), tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

M-Paketti sisältää 2-4 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 810€/kk (0% ALV) – alennus 10%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

Talousapuri L-Paketti sisältää työaikaa 10h/viikko (40h/kk), tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

L-Paketti sisältää 4-8 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 1530€/kk (0% ALV) – alennus 15%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

Näiden pakettien lisäksi olemme myös valmiita toimimaan tuntiveloituksella, joka on 45€/h (0% ALV). Sinun on mahdollista myös yhdistellä eri paketteja tai kysyä tarjous kokonaisuudesta mitä sinä tarvitset.

Onnistutaan, yhdessä

Ota yhteyttä, vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Täytä oheinen yhteydenottolomake, soita meille tai lähetä sähköpostia, ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Anna meidän näyttää, miten voimme olla tukenasi taloushallintoon liittyvissä asioissa. 

Muut palvelumme

Tarjoamme myös seuraavia palveluja!

Palveluvalikoimaamme kuuluu taloushallintopalveluiden lisäksi myös henkilöstöpalvelut sekä assistentti- ja toimistopalvelut.

Voit lukea näistä palveluista lisää alla olevista linkeistä.

Henkilöstön Hallinta

Henkilöstö &
HR-Palvelut.

Henkilöstöpalveluihimme kuuluu muunmuuassa rekrytointiavustus, työpaikkailmoitusten luominen ja hallinta, työhakijoiden kartoitus, perehdytyskansion suunnittelu ja toteutus, työsuhteen läkisäätäiset asiakirjat sekä työsuhde-etujen tutkiminen ja vertailu.

Virtuaalinen avustaja

Assistentti /
Toimistopalvelut.

Toimistopalveluihimme kuuluu muunmuuassa puhelin- ja asiakaspalvelu, erilaisten rekisterien ylläpito, tietokantojen päivittäminen, matka- ja kokousjärjestelyt, hankintojen kartoitus sekä sihteerin sijaisuus.