...

Ota rohkeasti yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä?

Me Seetralla tuemme liiketoimintaasi tarjoamalla monipuolisia palveluita kaikissa liiketoiminnan osa-alueissa. Olitpa tarpeen edessä sitten taloushallinnossa, henkilöstöasioissa tai toimistopalveluissa, meiltä löydät räätälöidyt ratkaisut, jotka mahdollistavat keskittymisesi yrityksesi ydinliiketoimintaan.

Seetra on täällä auttamassa sinua kaikissa liiketoimintaan liittyvissä tarpeissa.

Onnistutaan, yhdessä

Ota yhteyttä, vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Täytä oheinen yhteydenottolomake, soita meille tai lähetä sähköpostia, ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Anna meidän näyttää, miten voimme olla tukenasi. Haluamme olla luotettava tukipilari, jotta voit keskittyä entistä enemmän liiketoimintasi kehittämiseen.

Toimitusjohtaja

Pirjo Moilanen.

Olen Pirjo Moilanen, Seetra Oy:n toimitusjohtaja. Koulutukseltani olen merkonomi, ja omaan vankan kokemuksen talous- ja toimistotehtävistä sekä media-assistentin rooleista.

Minun intohimoni on tarjota Seetran asiakkaille kattavia ratkaisuja taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja toimistopalveluiden alueilla. Pyrin aina kehittämään taitojani ja oppimaan uutta, jotta voin tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut Seetran asiakkaille.

Minulle on erittäin tärkeää ymmärtää Seetran asiakkaiden tarpeet ja kehittää palvelujani niiden pohjalta.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Pirjo Moilanen

Rakennetaan menestyvä tarina

Tavoitteemme on auttaa sinua menestymään.

Me olemme omistautuneita juuri sinun liiketoimintasi menestykselle. Kanssamme unelmasi eivät ole vain visioita – ne ovat toteutettavia tavoitteita. Olemme täällä mukana rakentamassa yrityksesi menestystarinaa.

Liity jo tänään meidän mukaamme rakentamaan yrityksellesi menestyvä tarina!