...

Henkilöstön hallinta

HR-Palvelut Oulainen &
Henkilöstöpalvelut Oulainen.

Ulkopuolinen yhteistyökumppani tuo mukanaan uuden näkökulman ja arvokasta osaamista, tarjoten samalla mahdollisuuden parannusehdotuksiin ja toiminnan tehostamiseen. Henkilöassistentin rooli on kriittinen onnistuneen henkilöstöhallinnon varmistamisessa, tarjoten korvaamatonta tukea yrityksen johdolle ja esimiehille.

Valitsemalla Seetran henkilöstöpalvelut saat kumppanin, joka ymmärtää yrityksesi tarpeet ja auttaa sinua luomaan tehokkaan sekä toimivan henkilöstöhallinton. Vapauta resurssejasi ja anna yrityksesi kasvaa – me huolehdimme HR-asioistasi puolestasi.

Helpotusta arkeesi

Henkilöstöpalvelut Oulaisissa jotka helpottavat arkeasi.

Seetra Oy:n henkilöstöpalvelut Oulaisissa tekevät työntekijöiden hallinnasta ja rekrytoinnista vaivatonta. Tarjoamme kattavaa tukea kaikissa henkilöstöhallinnon vaiheissa, aina työnhakijoiden seulonnasta palkkahallintoon ja työsuhteiden ylläpitoon, varmistaen, että yrityksesi henkilöstöasiat ovat aina ajan tasalla.

Keskitymme tarjoamaan joustavia ja yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä HR-ratkaisuja. Olitpa sitten kasvava startup tai vakiintunut toimija, meidän asiantuntemuksemme vapauttaa sinut keskittymään ydinliiketoimintaasi, samalla kun me huolehdimme henkilöstösi kehittämisestä ja hyvinvoinnista.

Yrityksemme sijaitsee Oulussa mutta olemme valmiita auttamaan yrityksiä ympäri Suomea.

Seetra Oy - Monipuoliset Liiketoiminnan tukipalvelut - HR-Palvelut Oulainen & Henkilöstöpalvelut Oulainen
Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut - Rekrytointiprosessi

Rekrytointi
prosessi.

Autamme työpaikkailmoitusten luomisessa, hakemusten käsittelyssä, ehdokkaiden seulonnassa ja haastattelujen järjestämisessä, tarjoten laadukasta tukea koko rekrytointiprosessissa.

Hinta 40€/h (0% ALV).

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Työsuhteiden hallinta

Työsuhteiden
hallinta.

Huolehdimme kaikista tarvittavista toimenpiteistä liittyen työsuhteeseen, varmistaen, että prosessit ovat lainmukaisia ja sujuvat tehokkaasti, sisältäen sopimusten valmistelun ja päättämisen.

Hinta 40€/h (0% ALV).

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut - Henkilötietojen hallinta

Henkilötietojen
hallinta.

Pidämme henkilöstön ja asiakkaiden tiedot ajan tasalla, mukaan lukien yhteystiedot, työhistorian ja muut tärkeät tiedot, tarjoten luotettavan tietokannan hallinnan.

Hinta 40€/h (0% ALV).

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut - Dokumenttien hallinta

Dokumenttien
hallinta.

Tarjoamme kattavaa tukea HR-dokumentaation, kuten työsopimusten ja muiden lakisääteisten asiakirjojen, hallinnassa ja valmistelussa, varmistaen yrityksesi noudattavan kaikkia voimassa olevia lakeja.

Hinta 40€/h (0% ALV).

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut - Henkilöstökustannukset

Henkilöstö
kustannukset.

Suoritamme yksityiskohtaisia laskelmia henkilöstökustannuksista, auttaen yritystäsi tehokkaammassa taloudellisessa suunnittelussa ja resurssien kohdentamisessa.

Hinta 40€/h (0% ALV).

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Tapahtumien järjestäminen

Tapahtumien
järjestäminen.

Organisoimme ja koordinoimme koulutuksia, virkistyspäiviä ja muita tapahtumia, jotka edistävät tiimihenkeä ja henkilöstön kehittymistä.

Hinta 40€/h (0% ALV).

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Henkilöstöetujen järjestely

Henkilöstöetujen
järjestely.

Tarjoamme palveluja henkilöstöetujen suunnittelusta ja käyttöönotosta, mukaan lukien etujen neuvottelut ja tarjousten kilpailutus, parantaen työntekijöiden tyytyväisyyttä.

Hinta 40€/h (0% ALV).

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Perehdytyksen suunnittelu

Perehdytyksen
suunnittelu.

Laadimme yksityiskohtaiset ja räätälöidyt perehdytyssuunnitelmat, sisältäen kattavat perehdytyskansiot, jotka auttavat uusia työntekijöitä sopeutumaan nopeasti ja tehokkaasti yrityksenne toimintaan.

Hinta alkaen 45€/h (0% ALV).

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Työntekijöiden perehdytys

Työntekijöiden
perehdytys.

Henkilöstön perehdytyspalvelu tarjoaa kattavan opastuksen yrityksen perehdytyssääntöihin, työterveyshuoltoon ja työsuhteeseen liittyviin etuihin, tukien työntekijöiden tehokasta integroitumista organisaatioon.

Hinta alkaen 45€/h (0% ALV).

Rakennetaan menestyvä tarina

Miten voimme siis olla avuksi?

Meidän roolimme yrityksesi henkilöstöhallinnossa voi olla monipuolinen ja mukautuva. Tarjoamme asiantuntevaa tukea niin henkilöstösihteerinä kuin -assistenttinakin, varmistaen, että kaikki henkilöstöhallinnon prosessit sujuvat saumattomasti. Olemme valmiita toimimaan myös yhteyshenkilönäsi erikoistuneiden ammattitestaajien ja henkilöarvioijien kanssa, tuoden lisäarvoa rekrytointiprosesseihin ja henkilöstön kehittämiseen.

Rakennetaan yhdessä yrityksesi tarpeita vastaava ja joustava kokonaisuus, joka mukautuu yrityksesi kehittyessä ja kasvaessa tai toimintamallien muuttuessa.

Toimitusjohtaja

Pirjo Moilanen.

Olen Pirjo Moilanen, Seetra Oy:n toimitusjohtaja. Koulutukseltani olen merkonomi, ja omaan vankan kokemuksen talous- ja toimistotehtävistä sekä media-assistentin rooleista.

Minun intohimoni on tarjota Seetran asiakkaille kattavia ratkaisuja taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja toimistopalveluiden alueilla. Pyrin aina kehittämään taitojani ja oppimaan uutta, jotta voin tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut Seetran asiakkaille.

Minulle on erittäin tärkeää ymmärtää Seetran asiakkaiden tarpeet ja kehittää palvelujani niiden pohjalta. 

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Pirjo Moilanen

Onnistutaan, yhdessä

Ota yhteyttä, vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Täytä oheinen yhteydenottolomake, soita meille tai lähetä sähköpostia, ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Anna meidän näyttää, miten voimme olla tukenasi henkilöstöpalveluihin liittyvissä asioissa. 

Muut palvelumme

Tarjoamme myös seuraavia palveluja!

Palveluvalikoimaamme kuuluu henkilöstöpalveluiden lisäksi myös taloushallintopalvelut sekä assistentti- ja toimistopalvelut.

Voit lukea näistä palveluista lisää alla olevista linkeistä.

Tehokasta Taloushallintoa

Taloushallinnon
palvelut Oulaisissa.

Taloushallintopalveluihimme Oulaisissa kuuluu muunmuuassa kirjanpito yrityksille ja yhdistyksille, kausiveroilmoituksen laadinta sekä lähetys, laskutus, osto- ja / tai myyntireskontran hoitaminen sekä tarjousten tai tarjouspyyntöjen laatiminen.

Virtuaalinen avustaja

Assistentti- & Toimistopalvelut Oulaisissa.

Toimistopalveluihimme Oulaisissa kuuluu muunmuuassa puhelin- ja asiakaspalvelu, erilaisten rekisterien ylläpito, tietokantojen päivittäminen, matka- ja kokousjärjestelyt, hankintojen kartoitus sekä sihteerin sijaisuus.

Rekrytointi
prosessi.

Rekrytointiprosessi on tärkeä osa henkilöstöhallinnon toimintaa, ja sen avulla yritys voi löytää osaavia ja motivoituneita työntekijöitä. Autamme työpaikkailmoitusten luomisessa, vastaanotamme ja käsittelemme työhakemukset, sekä valitsemme sopivimmat hakijat haastatteluun teidän ohjeiden mukaisesti. Teemme myös ehdotuksen hakijoista teidän toiveiden mukaisesti.

Rekrytointiprosessin aikana voimme järjestää erilaisia testejä ja arviointeja, kuten persoonallisuus- tai osaamistestejä, ja autamme niiden hankinnassa. Hyvin suunniteltu ja toteutettu rekrytointiprosessi auttaa yritystä löytämään juuri oikeat työntekijät.

Palvelumme tarjoaa asiantuntevaa apua työnhakijoiden seulomisessa, haastatteluissa ja valinnassa, varmistaen parhaan mahdollisen rekrytointituloksen.

Työsuhteiden
hallinta.

Kaipaatko apua työsuhteiden hallintaan? Työsuhteiden hallinta voi olla yrittäjälle aikaa vievää ja haastavaa. Meillä on kokemusta ja osaamista auttaa sinua kaikissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa, jotta voit keskittyä olennaiseen – yrityksesi kehittämiseen.

Tarjoamme kattavat työsuhteiden hallintapalvelut, jotka on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Palvelumme kattaa kaikki tarvittavat toimenpiteet:

  • Työsopimusten laatiminen, tarkastaminen ja päättäminen.
  • Työterveyshuollon hankkiminen, kilpailutukset ja uuden työntekijän ilmoittaminen.
  • Työvakuutusten hallinta.
  • Sopimukset ja palautukset työntekijälle luovutetusta omaisuudesta, kuten laitteista ja välineistä.


Varmistamme, että toimenpiteet ovat lainmukaisia ja sujuvat tehokkaasti.

Henkilötietojen
hallinta.

Henkilötietojen hallinta on tärkeä osa yrityksen toimintaa ja vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta. Hoidamme henkilöstön ja asiakkaiden tietojen ajantasaisuuden, mukaan lukien yhteystiedot, työhistorian ja muut tärkeät tiedot, tarjoten luotettavan tietokannan hallinnan. Meiltä löytyy kokemusta ja osaamista auttaa sinua varmistamaan, että henkilötietoja käsitellään lainmukaisesti ja tehokkaasti.

Ylläpidämme työsuhteen rekisteritietoja, kuten nimet, sosiaaliturvatunnukset, osoitteet, puhelinnumerot, lähiomaisen tiedot sekä palkanmaksuun liittyvät tiedot, tilinumerot ja luontoisetujen verotusarvot. Lisäksi huolehdimme asiakasrekisteritietojen ylläpidosta, sisältäen nimet, osoitteet ja puhelinnumerot.

Autamme sinua varmistamaan, että henkilötietojen hallinta on tehokasta ja lainmukaista, jotta voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen luottavaisin mielin.

Dokumenttien
hallinta.

Meiltä saat palvelua henkilöstöpalvelujen dokumenttien hallinnassa, varmistaen, että työntekijöihin liittyvät asiakirjat ja tiedot ovat järjestelmällisesti ja lainmukaisesti hallinnoituja. Palvelumme kattavat:

  • Työsopimukset: Laadimme, tarkastamme ja päivitämme työsopimukset.
  • Työterveyssopimukset: Hallinnoimme työterveyspalveluihin liittyvät sopimukset.
  • Palkanmaksuun liittyvät dokumentit: Hallinnoimme verotiedot ja palkkalaskelmat.
  • Henkilöstörekisterit: Ylläpidämme henkilötiedot ja työsuhteisiin liittyvät tiedot.
  • Koulutus- ja sertifikaattitiedot: Hallinnoimme koulutus- ja sertifikaattitiedot.
  • Sosiaalietuuksiin liittyvät asiakirjat: Hallinnoimme perhe- ja muihin työsuhteisiin liittyvät asiakirjat.

Tämä auttaa yritystänne toimimaan tehokkaammin, vähentämään riskejä ja parantamaan henkilöstöhallintoa.

Henkilöstö
kustannukset.

Henkilöstökustannukset ovat yksi yrityksen merkittävimmistä kulueristä. Tehokas henkilöstökustannusten hallinta on avainasemassa yrityksen kannattavuuden ja kilpailukyvyn kannalta. Suoritamme yksityiskohtaisia laskelmia henkilöstökustannuksista, auttaen yritystäsi tehokkaammassa taloudellisessa suunnittelussa ja resurssien kohdentamisessa.

Kilpailutamme työterveyshuollon ja laskemme palkkakustannukset, sisältäen kaikkien työntekijöiden palkkojen ja sivukulujen, kuten eläkemaksujen, työttömyysvakuutusmaksujen, sairausvakuutusmaksujen ja työtapaturmavakuutusmaksujen laskemisen.

Tarkkojen laskelmien avulla varmistamme, että yrityksesi henkilöstökustannukset ovat hallinnassa.

Tapahtumien
järjestäminen.

Organisoimme ja koordinoimme koulutuksia, virkistyspäiviä ja muita tapahtumia, jotka edistävät tiimihenkeä ja henkilöstön kehittymistä.

Autamme yritystäsi määrittelemään tapahtuman tavoitteet, kohderyhmän ja budjetin. Kilpailutamme ja varaamme sopivan paikan tapahtumalle sekä hoidamme kaikki varaukseen liittyvät asiat. Etsimme ja kysymme tarjouksia ohjelman toteutuksesta, kuten esiintyjien tai kouluttajien hankinnasta. Lisäksi huolehdimme tapahtuman viestinnästä työntekijöillenne.

Toimimme budjetinne mukaisesti ja seuraamme sen toteutumista, varmistaen, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti. Hyvin suunnitellut tapahtumat motivoivat ja sitouttavat henkilöstöä.

Onnistunut henkilöstötapahtuma on myös tehokas johdon työkalu liiketoiminnan johtamisessa.

Henkilöstöetujen
järjestely.

Henkilöstöedut ovat tärkeä osa työnantajakuvaa ja ne voivat auttaa houkuttelemaan ja sitouttamaan työntekijöiden parhaita kykyjä.

Kartoitamme yrityksesi tarpeet ja tavoitteet sekä työntekijöiden toiveet henkilöstöetujen suhteen. Kilpailutamme puolestanne lounas-, liikunta- sekä matkailu- ja virkistyssetelit, varmistaen parhaat mahdolliset edut yrityksellesi.

Huolehdimme henkilöstölle tarjottavien etujen käyttöönottoon liittyvistä käytännön toimenpiteistä yrityksenne mukaisesti. Lisäksi opastamme henkilöstöänne työterveyshuoltokäytännöissä, jotta he voivat hyödyntää työterveyspalvelujaan tehokkaasti.

Haluamme auttaa sinua luomaan houkuttelevan henkilöstöetuohjelman, joka lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista.

Perehdytyksen
suunnittelu.

Meillä on kokemusta ja osaamista auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokas perehdytysprosessi yrityksellesi, joka tukee yrityksesi tavoitteita.

Laadimme yksityiskohtaiset perehdytyssuunnitelmat, jotka sisältävät kattavat perehdytyskansiot, auttaen uusia työntekijöitä sopeutumaan nopeasti ja tehokkaasti yrityksenne toimintaan.

Kartoitamme yhdessä yrityksesi tarpeet ja tavoitteet perehdytyksen suhteen. Laadimme yksityiskohtaisen perehdytyssuunnitelman, joka sisältää perehdytyksen tavoitteet, aikataulun, vastuuhenkilöt, perehdytyksen eri vaiheet ja sisällön sekä käytettävät materiaalit ja työkalut.

Lisäksi voimme tehdä opetusvideoita henkilöstölle esimerkiksi työaikakirjauksista omassa ohjelmassanne tai muissa tarpeellisissa kirjauksissa, jotta henkilöstö voi seurata ohjeitanne helposti.

Työntekijöiden
perehdytys.

Henkilöstön perehdytyspalvelumme tarjoaa kattavan opastuksen yrityksesi perehdytyssääntöihin, työterveyshuoltoon ja työsuhteeseen liittyviin etuihin, tukien työntekijöiden tehokasta integroitumista organisaatioon. Perehdytämme työntekijänne yrityksenne toimintatapojen mukaisesti.

Opastamme yrityksenne työterveyshuoltokäytännöistä ja autamme työntekijöitä perhe- ja muiden työsuhteeseen liittyvien vapaiden ja sosiaalietuuksien hakemisessa ja dokumentoinnissa. Tarjoamme perehdytyksen yrityksen perehdytyskansion mukaan, varmistaen, että kaikki tärkeä tieto tulee käsitellyksi.

Opastamme henkilöstöänne teidän tarjoamien etujen käytössä sekä työterveyshuoltokäytännöissä yrityksenne mukaan. Seuraamme työntekijän perehdytysprosessia teidän perehdytysdokumentin tai -checklistan mukaan, jotta perehdytys tapahtuu juuri teidän käytäntöjenne mukaisesti.