...

Henkilöstön hallinta

Monipuoliset HR- & henkilöstöpalvelut yhdistyksille ympäri Suomea.

Ulkopuolinen yhteistyökumppani tuo mukanaan uuden näkökulman ja arvokasta osaamista, tarjoten samalla mahdollisuuden parannusehdotuksiin ja toiminnan tehostamiseen. Henkilöassistentin rooli on kriittinen onnistuneen henkilöstöhallinnon varmistamisessa, tarjoten korvaamatonta tukea yhdistyksellenne.

Valitsemalla Seetran henkilöstöpalvelut saat kumppanin, joka ymmärtää yhdistyksenne tarpeet ja auttaa  luomaan tehokkaan sekä toimivan henkilöstöhallinton. Me huolehdimme HR-asioista yhdistyksenne puolesta.

Helpotusta arkeesi

Henkilöstöpalvelut yhdistyksille joiden tavoitteena on helpottaa arkea.

Seetra Oy:n henkilöstöpalvelut tekevät työntekijöiden hallinnasta ja rekrytoinnista vaivatonta. Tarjoamme kattavaa tukea kaikissa henkilöstöhallinnon vaiheissa, aina työnhakijoiden seulonnasta palkkahallintoon ja työsuhteiden ylläpitoon, varmistaen, että yhdistyksenne henkilöstöasiat ovat aina ajan tasalla.

Keskitymme tarjoamaan joustavia ja yhdistyksellenne tarpeisiin räätälöityjä HR-ratkaisuja. Olittepa sitten pieni yhdistys tai isompi yhdistys, meidän asiantuntemuksemme vapauttaa teidät keskittymään yhdistyksenne toimintaan, samalla kun me huolehdimme henkilöstö kehittämisestä ja hyvinvoinnista.

Yrityksemme sijaitsee Oulussa mutta olemme valmiita auttamaan yhdistyksiä ympäri Suomea.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla
Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut - Rekrytointiprosessi

Yhdistyksen
rekrytointi
prosessi.

Autamme työpaikkailmoitusten luomisessa, hakemusten käsittelyssä, ehdokkaiden seulonnassa ja haastattelujen järjestämisessä, tarjoten laadukasta tukea koko rekrytointiprosessissa.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Työsuhteiden hallinta

Yhdistyksen
työsuhteiden
hallinta.

Huolehdimme kaikista tarvittavista toimenpiteistä liittyen työsuhteeseen, varmistaen, että prosessit ovat lainmukaisia ja sujuvat tehokkaasti, sisältäen sopimusten valmistelun ja päättämisen.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut - Henkilötietojen hallinta

Yhdistyksen
henkilötietojen
hallinta.

Pidämme henkilöstön ja asiakkaiden tiedot ajan tasalla, mukaan lukien yhteystiedot, työhistorian ja muut tärkeät tiedot, tarjoten luotettavan tietokannan hallinnan.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut - Dokumenttien hallinta

Yhdistyksen
dokumenttien
hallinta.

Tarjoamme kattavaa tukea HR-dokumentaation, kuten työsopimusten ja muiden lakisääteisten asiakirjojen, hallinnassa ja valmistelussa, varmistaen että yhdistyksenne noudattaa kaikkia voimassa olevia lakeja.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut - Henkilöstökustannukset

Yhdistyksen
henkilöstö
kustannukset.

Suoritamme yksityiskohtaisia laskelmia henkilöstökustannuksista, auttaen yhdistystänne tehokkaammassa taloudellisessa suunnittelussa ja resurssien kohdentamisessa.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Tapahtumien järjestäminen

Yhdistyksen
tapahtumien
järjestäminen.

Organisoimme ja koordinoimme koulutuksia, virkistyspäiviä ja muita tapahtumia, jotka edistävät tiimihenkeä ja henkilöstön kehittymistä.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Henkilöstöetujen järjestely

Yhdistyksen
jäsenetujen
järjestely.

Tarjoamme palveluja jäsenetujen suunnittelusta ja käyttöönotosta, mukaan lukien etujen neuvottelut ja tarjousten kilpailutus, parantaen työntekijöiden ja jäsenten tyytyväisyyttä.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Perehdytyksen suunnittelu

Yhdistyksen
perehdytyksen
suunnittelu.

Laadimme yksityiskohtaiset ja räätälöidyt perehdytyssuunnitelmat, sisältäen kattavat perehdytyskansiot, jotka auttavat uusia työntekijöitä sopeutumaan nopeasti ja tehokkaasti yhdistyksenne toimintaan.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Työntekijöiden perehdytys

Yhdistyksen
työntekijöiden
perehdytys.

Henkilöstön perehdytyspalvelu tarjoaa kattavan opastuksen yhdistyksen perehdytyssääntöihin, työterveyshuoltoon ja työsuhteeseen liittyviin etuihin, tukien työntekijöiden tehokasta integroitumista organisaatioon.

Rakennetaan menestyvä tarina

Miten voimme siis olla avuksi?

Meidän roolimme yhdistyksenne henkilöstöhallinnossa voi olla monipuolinen ja mukautuva. Tarjoamme asiantuntevaa tukea niin yhdityksen henkilöstösihteerinä kuin -assistenttinakin, varmistaen, että kaikki henkilöstöhallinnon prosessit sujuvat saumattomasti. Olemme valmiita toimimaan myös yhteyshenkilönäsi erikoistuneiden ammattitestaajien ja henkilöarvioijien kanssa, tuoden lisäarvoa rekrytointiprosesseihin ja henkilöstön kehittämiseen.

Rakennetaan yhdessä yhdistyksenne tarpeita vastaava ja joustava kokonaisuus, joka mukautuu yhdistyksen kehittyessä ja kasvaessa tai toimintamallien muuttuessa.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla

Palveluiden hinta

HR-Palveluiden
hinnasto yhdistyksille.

Olemme tehneet henkilöstöpalveluillemme kolme valmista pakettia, joista jokainen sisältää erisuuruisen alennuksen. Klikkaamalla pakettia voit lukea lisätietoa kyseisestä paketista.

HR-Apuri S-Paketti sisältää työaikaa 5h/kuukausi, tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

S-Paketti sisältää 1-2 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 166€/kk (0% ALV) – Alennus 5%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

HR-Apuri M-Paketti sisältää työaikaa 5h/viikko (20h/kk), tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

M-Paketti sisältää 2-4 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 630€/kk (0% ALV) – alennus 10%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

HR-Apuri L-Paketti sisältää työaikaa 10h/viikko (40h/kk), tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

L-Paketti sisältää 4-8 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 1190€/kk (0% ALV) – alennus 15%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

Näiden pakettien lisäksi olemme myös valmiita toimimaan tuntiveloituksella, joka on 35€/h (0% ALV). Sinun on mahdollista myös yhdistellä eri paketteja tai kysyä tarjous kokonaisuudesta mitä sinä tarvitset.

Onnistutaan, yhdessä

Ota yhteyttä, vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Täytä oheinen yhteydenottolomake, soita meille tai lähetä sähköpostia, ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Anna meidän näyttää, miten voimme olla teidän yhdistyksenne tukena henkilöstöpalveluihin liittyvissä asioissa. 

Muut palvelumme

Tarjoamme yhdistyksille myös seuraavia palveluja!

Palveluvalikoimaamme yhdistyksille kuuluu henkilöstöpalveluiden lisäksi myös taloushallintopalvelut sekä assistentti- ja toimistopalvelut.

Voit lukea näistä palveluista lisää alla olevista linkeistä.

Tehokasta Taloushallintoa

Taloushallinto
palvelut yhdistyksille.

Taloushallintopalveluihimme kuuluu muunmuuassa kirjanpito yrityksille ja yhdistyksille, kausiveroilmoituksen laadinta sekä lähetys, laskutus, osto- ja / tai myyntireskontran hoitaminen sekä tarjousten tai tarjouspyyntöjen laatiminen.

Virtuaalinen avustaja

Assistentti /
Toimistopalvelut yhdistyksille.

Toimistopalveluihimme kuuluu muunmuuassa puhelin- ja asiakaspalvelu, erilaisten rekisterien ylläpito, tietokantojen päivittäminen, matka- ja kokousjärjestelyt, hankintojen kartoitus sekä sihteerin sijaisuus.