...

Henkilöstön hallinta

Monipuoliset HR- & henkilöstöpalvelut Oulussa.

Ulkopuolinen yhteistyökumppani tuo mukanaan uuden näkökulman ja arvokasta osaamista, tarjoten samalla mahdollisuuden parannusehdotuksiin ja toiminnan tehostamiseen. Henkilöassistentin rooli on kriittinen onnistuneen henkilöstöhallinnon varmistamisessa, tarjoten korvaamatonta tukea yrityksen johdolle ja esimiehille.

Valitsemalla Seetran henkilöstöpalvelut saat kumppanin, joka ymmärtää yrityksesi tarpeet ja auttaa sinua luomaan tehokkaan sekä toimivan henkilöstöhallinton. Vapauta resurssejasi ja anna yrityksesi kasvaa – me huolehdimme HR-asioistasi puolestasi.

Helpotusta arkeesi

Henkilöstöpalvelut Oulussa jotka helpottavat arkeasi.

Seetra Oy:n henkilöstöpalvelut tekevät työntekijöiden hallinnasta ja rekrytoinnista vaivatonta. Tarjoamme kattavaa tukea kaikissa henkilöstöhallinnon vaiheissa, aina työnhakijoiden seulonnasta palkkahallintoon ja työsuhteiden ylläpitoon, varmistaen, että yrityksesi henkilöstöasiat ovat aina ajan tasalla.

Keskitymme tarjoamaan joustavia ja yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä HR-ratkaisuja. Olitpa sitten kasvava startup tai vakiintunut toimija, meidän asiantuntemuksemme vapauttaa sinut keskittymään ydinliiketoimintaasi, samalla kun me huolehdimme henkilöstösi kehittämisestä ja hyvinvoinnista.

Yrityksemme sijaitsee Oulussa mutta olemme valmiita auttamaan yrityksiä ympäri Suomea.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla
Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut - Rekrytointiprosessi

Rekrytointi
prosessi.

Autamme työpaikkailmoitusten luomisessa, hakemusten käsittelyssä, ehdokkaiden seulonnassa ja haastattelujen järjestämisessä, tarjoten laadukasta tukea koko rekrytointiprosessissa.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Työsuhteiden hallinta

Työsuhteiden
hallinta.

Huolehdimme kaikista tarvittavista toimenpiteistä liittyen työsuhteeseen, varmistaen, että prosessit ovat lainmukaisia ja sujuvat tehokkaasti, sisältäen sopimusten valmistelun ja päättämisen.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut - Henkilötietojen hallinta

Henkilötietojen
hallinta.

Pidämme henkilöstön ja asiakkaiden tiedot ajan tasalla, mukaan lukien yhteystiedot, työhistorian ja muut tärkeät tiedot, tarjoten luotettavan tietokannan hallinnan.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut - Dokumenttien hallinta

Dokumenttien
hallinta.

Tarjoamme kattavaa tukea HR-dokumentaation, kuten työsopimusten ja muiden lakisääteisten asiakirjojen, hallinnassa ja valmistelussa, varmistaen yrityksesi noudattavan kaikkia voimassa olevia lakeja.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut - Henkilöstökustannukset

Henkilöstö
kustannukset.

Suoritamme yksityiskohtaisia laskelmia henkilöstökustannuksista, auttaen yritystäsi tehokkaammassa taloudellisessa suunnittelussa ja resurssien kohdentamisessa.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Tapahtumien järjestäminen

Tapahtumien
järjestäminen.

Organisoimme ja koordinoimme koulutuksia, virkistyspäiviä ja muita tapahtumia, jotka edistävät tiimihenkeä ja henkilöstön kehittymistä.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Henkilöstöetujen järjestely

Henkilöstöetujen
järjestely.

Tarjoamme palveluja henkilöstöetujen suunnittelusta ja käyttöönotosta, mukaan lukien etujen neuvottelut ja tarjousten kilpailutus, parantaen työntekijöiden tyytyväisyyttä.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Perehdytyksen suunnittelu

Perehdytyksen
suunnittelu.

Laadimme yksityiskohtaiset ja räätälöidyt perehdytyssuunnitelmat, sisältäen kattavat perehdytyskansiot, jotka auttavat uusia työntekijöitä sopeutumaan nopeasti ja tehokkaasti yrityksenne toimintaan.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla - Työntekijöiden perehdytys

Työntekijöiden
perehdytys.

Henkilöstön perehdytyspalvelu tarjoaa kattavan opastuksen yrityksen perehdytyssääntöihin, työterveyshuoltoon ja työsuhteeseen liittyviin etuihin, tukien työntekijöiden tehokasta integroitumista organisaatioon.

Rakennetaan menestyvä tarina

Miten voimme siis olla avuksi?

Meidän roolimme yrityksesi henkilöstöhallinnossa voi olla monipuolinen ja mukautuva. Tarjoamme asiantuntevaa tukea niin henkilöstösihteerinä kuin -assistenttinakin, varmistaen, että kaikki henkilöstöhallinnon prosessit sujuvat saumattomasti. Olemme valmiita toimimaan myös yhteyshenkilönäsi erikoistuneiden ammattitestaajien ja henkilöarvioijien kanssa, tuoden lisäarvoa rekrytointiprosesseihin ja henkilöstön kehittämiseen.

Rakennetaan yhdessä yrityksesi tarpeita vastaava ja joustava kokonaisuus, joka mukautuu yrityksesi kehittyessä ja kasvaessa tai toimintamallien muuttuessa.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - HR & Henkilöstöpalvelut Oulun Seudulla

Palveluiden hinta

HR-Palveluiden
hinnasto.

Olemme tehneet henkilöstöpalveluillemme kolme valmista pakettia, joista jokainen sisältää erisuuruisen alennuksen. Klikkaamalla pakettia voit lukea lisätietoa kyseisestä paketista.

HR-Apuri S-Paketti sisältää työaikaa 5h/kuukausi, tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

S-Paketti sisältää 1-2 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 180€/kk (0% ALV) – Alennus 5%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

HR-Apuri M-Paketti sisältää työaikaa 5h/viikko (20h/kk), tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

M-Paketti sisältää 2-4 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 720€/kk (0% ALV) – alennus 10%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

HR-Apuri L-Paketti sisältää työaikaa 10h/viikko (40h/kk), tämän lisäksi saat myös työaikaraportin.

L-Paketti sisältää 4-8 asiakokonaisuutta, joihin voit tutustua ylläolevasta listasta.

Kuukausisopimuksien irtisanomisaika on 1kk.

Hinta 1360/kk (0% ALV) – alennus 15%.

Hintaan lisätään ALV 24%.

Näiden pakettien lisäksi olemme myös valmiita toimimaan tuntiveloituksella, joka on 40€/h (0% ALV). Sinun on mahdollista myös yhdistellä eri paketteja tai kysyä tarjous kokonaisuudesta mitä sinä tarvitset.

Onnistutaan, yhdessä

Ota yhteyttä, vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Täytä oheinen yhteydenottolomake, soita meille tai lähetä sähköpostia, ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Anna meidän näyttää, miten voimme olla tukenasi henkilöstöpalveluihin liittyvissä asioissa. 

Muut palvelumme

Tarjoamme myös seuraavia palveluja!

Palveluvalikoimaamme kuuluu henkilöstöpalveluiden lisäksi myös taloushallintopalvelut sekä assistentti- ja toimistopalvelut.

Voit lukea näistä palveluista lisää alla olevista linkeistä.

Tehokasta Taloushallintoa

Taloushallinto
palvelut.

Taloushallintopalveluihimme kuuluu muunmuuassa kirjanpito yrityksille ja yhdistyksille, kausiveroilmoituksen laadinta sekä lähetys, laskutus, osto- ja / tai myyntireskontran hoitaminen sekä tarjousten tai tarjouspyyntöjen laatiminen.

Virtuaalinen avustaja

Assistentti /
Toimistopalvelut.

Toimistopalveluihimme kuuluu muunmuuassa puhelin- ja asiakaspalvelu, erilaisten rekisterien ylläpito, tietokantojen päivittäminen, matka- ja kokousjärjestelyt, hankintojen kartoitus sekä sihteerin sijaisuus.