...

Olemme valmiita auttamaan

Tarjoamme apua tilitoimistoille - Valitse luotettava kumppani.

Oletteko tilitoimistossanne tilanteessa, jossa hallitsette asiakkaanne taloushallinnon tehtävät, mutta toisinaan tarvitsette lisäapua niiden suorittamiseen? Oletteko saaneet uusia asiakkaita ja koette painetta aikataulujen suhteen? Etsittekö joustavaa ratkaisua, joka mahdollistaa nopean skaalautuvuuden ilman uusien vakituisten työntekijöiden rekrytointia ja perehdyttämistä? Meidän alihankintapalvelumme tarjoaa dynaamisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon teidän tarpeisiinne.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Asiakaslähtöinen Palvelu

Joustavuus ja yhteistyö.

Meidän alihankintapalvelumme on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja tukemaan tilitoimistonne kasvua. Tarjoamme alihankintapalvelua, joka mukautuu tarpeisiinne – olipa kyseessä sitten tilapäinen apu kiirehuippuina, lomasijaisuus tai pitkäaikaisempi yhteistyö. Tämä mahdollistaa, että voitte keskittyä asiakkaidenne palvelemiseen ilman, että taloushallinnon resurssit ylittyvät.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Yksilölliset Ratkaisut

Yhteistyön
tehostus.

Yhteistyömme perustuu tehokkaaseen tehtävien ja työtuntien seurantaan. Käytämme yksityiskohtaista kirjausta kaikista työtunneista ja suoritetuista tehtävistä. Mikäli tilitoimistonne käyttää omaa toiminnanohjausjärjestelmää, voimme integroida alihankintamme sen kanssa. Ennen yhteistyön aloittamista, sovimme yhdessä käytettävän järjestelmän ja kirjauskäytännöt, varmistaen sujuvan ja tehokkaan yhteistyön.

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Luottamus & Avoimuus

Kustannustehokas
ratkaisu.

Alihankkijana vastaamme omista sosiaalivakuutusmaksuista ja muista kulueristä. Tämä tarkoittaa, että vertaillessanne alihankintaa suoraan työntekijän palkkaamiseen, Seetra Oy tarjoaa taloudellisesti järkevän ratkaisun ilman piilotettuja kustannuksia. Lisäksi kannamme vastuun tarvittavasta koulutuksesta, joka liittyy käyttämiinne ohjelmiin tai prosesseihin.

Olemme valmiita oppimaan

Hyvät kokemukset puhuvat puolestansa.

”Seetralla on jo kokemusta toimimisesta alihankkijana tilitoimistoille. Yhteistyömme käynnistyi kattavista neuvotteluista, joissa selvitimme, kuinka työtunnit ja asiakastiedot kirjataan, sekä määrittelimme muut kirjattavat tiedot.

Erityisesti sovimme yhden toimiston kanssa, että he toivovat meidän käyttävän heidän ValueFrame-järjestelmäänsä, johon asiakkaiden toimeksiannot kirjataan. Sen myötä opettelimme ohjelman käytön ilman, että siitä koitui lisäkustannuksia tilitoimistolle.”

Seetra Oy - Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut Oulun Seudulla - Tietoa Yrityksestä

Aloitetaan yhteinen taival

Innovaatiosta yhteiseen menestykseen.

Seetra Oy:n alihankintapalvelut tarjoavat tilitoimistoille ainutlaatuisen yhdistelmän joustavuutta ja tehokkuutta, mahdollistaen resurssienne optimaalisen käytön ilman lisätyövoiman palkkaamisen tarvetta.

Integroimme prosessimme sujuvasti tilitoimistonne järjestelmiin, takaamme tehokkaan seurannan ja läpinäkyvän yhteistyön.

Hyödyntämällä palvelujamme, saatte kustannushyötyjä välttämällä pysyvien työsuhteiden kiinteitä kuluja ja hyödyntämällä räätälöityä laskutustamme. Yhteistyömme kautta tilitoimistonne voi keskittyä asiakassuhteiden syventämiseen ja liiketoiminnan laajentamiseen.

Onnistutaan, yhdessä

Ota yhteyttä, vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Täytä oheinen yhteydenottolomake, soita meille tai lähetä sähköpostia, ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Anna meidän näyttää, miten voimme olla tilitoimistosi tukena, jotta voimme tukea tilitoimistonne menestystä ja kasvua.